• Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending boven 200€
  • Elke zaterdag gratis afhalen van 10:00-14:00 (wij accepteren ook contante betalingen!)

    Suggesties

    Hangend wastafelmeubel muurmodel met lades

    Houten wastafelmeubel kopen. Verkrijgbaar in eiken, hoogglans wit en matzwart met wasbak of waskom en spiegel. Maten 80, 100 en 120 cm met soft close lades.

    16 Producten


    Hangend wastafelmeubel muurmodel met lades

    Houten wastafelmeubel badkamer voor ongekend gemak en stijl Outlet

    Nederland biedt een breed scala aan hangende wastafelmeubels van hout die perfect passen in elke moderne badkamer. Deze badkamermeubels zijn niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle aanvulling op uw interieur. Verkrijgbaar in drie prachtige afwerkingen: eiken, hoogglans wit en matzwart, en in de afmetingen 80 cm, 100 cm en 120 cm. U kunt kiezen tussen een uitvoering met wasbak of waskom, en er zijn bijpassende spiegels beschikbaar in ronde en ovale vormen. Het hangend wastafelmeubel is vervaardigd van 20 mm MDF en voorzien van soft close lades voor een geruisloze en soepele werking.

    Keuze uit 3 zwevende wastafelmeubels: eiken, hoogglans wit en matzwart

    Bij Outlet Nederland bieden wij een schitterende collectie zwevende wastafelmeubels van hout aan, beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Elk badkamermeubel is ontworpen om zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk te zijn. Met opties in eiken, hoogglans wit en matzwart, vindt u altijd een stijl die perfect bij uw badkamer past. Deze wastafelmeubels, ook wel badmeubelsets genoemd, zijn beschikbaar in drie afmetingen: 80 cm, 100 cm en 120 cm. Ontdek de unieke eigenschappen van elk hangend wastafelmeubel model hieronder.

    Eiken wastafelmeubel: natuurlijke elegantie

    Het eiken wastafelmeubel straalt een warme en natuurlijke elegantie uit die uw badkamer een rustieke charme geeft. De natuurlijke houtnerf en de warme tinten van het eikenhout zorgen voor een tijdloze uitstraling die moeiteloos past in diverse interieurstijlen. Dit model is verkrijgbaar in 80 cm, wastafelmeubel 100 cm en 120 cm, waardoor er altijd een perfecte maat is voor uw badkamer. De lades met soft close systeem bieden voldoende opbergruimte en sluiten geruisloos. Het eiken wastafelmeubel is een uitstekende keuze voor wie houdt van een klassieke, maar toch moderne uitstraling.

    Hoogglans wit wastafelmeubel: moderne frisheid

    Voor een frisse en moderne look in uw badkamer kiest u het hoogglans wit wastafelmeubel. De glanzende afwerking reflecteert licht en creëert een ruimtelijk effect, waardoor zelfs de kleinste badkamers groter aanvoelen. Verkrijgbaar in de afmetingen 80 cm, 100 cm en wastafelmeubel 120 cm, biedt dit meubel een strakke en cleane uitstraling. De soft close lades zorgen voor een luxe gevoel en voorkomen hard dichtvallen. Deze hangend wastafelmeubel past perfect in een minimalistische inrichting en biedt een heldere, schone basis voor uw dagelijkse routine.

    Mat zwart wastafelmeubel: gedurfde luxe

    Voor een gedurfde en luxe uitstraling is het matzwarte wastafelmeubel de ideale keuze. Dit meubel combineert een strak design met een moderne, stoere look. Het matzwarte oppervlak is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch, omdat het minder snel vingerafdrukken en vuil laat zien. Verkrijgbaar als hangend wastafelmeubel 80 cm, 100 cm en 120 cm, is dit meubel een statement piece in elke badkamer. De soft close lades bieden niet alleen functionaliteit, maar ook een premium gevoel bij elk gebruik. De mat zwarte afwerking maakt dit meubel perfect voor een industrieel of modern interieur.

    Opties en voordelen: wasbak of waskom

    Bij Outlet Nederland heeft u de keuze tussen een zwevend wastafelmeubel met wasbak of waskom. Een wasbak biedt een geïntegreerde en strakke uitstraling, ideaal voor een moderne en minimalistische badkamer. Een waskom daarentegen geeft uw badkamer een unieke en stijlvolle touch, perfect voor wie op zoek is naar een opvallend element. Beide opties zijn beschikbaar in combinatie met de eiken, hoogglans witte en matzwarte meubels, waardoor u de perfecte match voor uw stijl en behoeften kunt vinden. De wasbakken en waskommen zijn vervaardigd van hoogwaardig keramiek, wat duurzaamheid en een luxe uitstraling garandeert.

    Kies uw ideale spiegel erbij: rond of ovaal

    De perfecte spiegel maakt uw badkamer compleet. Bij Outlet Nederland kunt u kiezen uit twee soorten spiegels die passen bij het hangend wastafelmeubel: rond of ovaal. Een ronde spiegel met verlichting biedt een zachte en gelijkmatige lichtverdeling, ideaal voor dagelijkse taken zoals scheren of make-up aanbrengen. Een ovale spiegel met verwarming en verlichting voegt een vleugje elegantie toe aan uw badkamer en zorgt ervoor dat de spiegel altijd helder blijft, zelfs na een warme douche. Beide spiegels zijn verkrijgbaar in maten die perfect passen bij uw wastafelmeubel en dragen bij aan een harmonieuze en functionele badkameromgeving.

    Hoogwaardige materialen en vakmanschap

    Het hangend wastafelmeubel muurmodel van Outlet Nederland is vervaardigd van 20 mm MDF, bekend om zijn sterkte en duurzaamheid. De soft close lades zijn een kenmerk van kwaliteit, waardoor het meubel niet alleen stil sluit, maar ook langer meegaat. Deze meubels zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een uitstekende combinatie van functionaliteit en stijl. Welk model u ook kiest, u krijgt altijd een badkamermeubel dat zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is.

    Installatiegemak en onderhoud

    De wastafelmeubels van Outlet Nederland zijn eenvoudig te installeren en vereisen minimaal onderhoud. Het hangende ontwerp zorgt voor een ruimtelijk effect en maakt schoonmaken onder het meubel een fluitje van een cent. De MDF-materialen en hoogwaardige afwerkingen zijn bestand tegen vocht en slijtage, wat zorgt voor een lange levensduur. Met de soft close lades heeft u nooit meer last van harde sluitgeluiden, wat bijdraagt aan een serene badkameromgeving.

    Goedkoop hangend wastafelmeubel kopen bij Outlet Nederland

    Bij Outlet Nederland vindt u een breed assortiment aan hangende wastafelmeubels die zowel mooi als betaalbaar zijn. Of u nu op zoek bent naar een natuurlijke uitstraling met een eiken wastafelmeubel, een frisse en moderne look met hoogglans wit, of een gedurfde, luxe uitstraling met mat zwart, bij ons vindt u altijd wat u zoekt. Onze meubels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en met diverse opties zoals wasbakken, waskommen en spiegels, waardoor u uw badkamer precies naar uw wens kunt inrichten. Outlet Nederland biedt kwaliteit en stijl voor een scherpe prijs.

    Veelgestelde vragen wastafelmeubel hangend

    Wat is het verschil tussen een wastafelmeubel met wasbak en een met waskom?

    Een wastafelmeubel met wasbak heeft een geïntegreerde wasbak die naadloos aansluit op het meubel, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Een wastafelmeubel met waskom heeft een aparte waskom die op het meubel wordt geplaatst, wat een stijlvolle en unieke look geeft.

    Is het wastafelmeubel hangend eenvoudig te installeren?

    Ja, de wastafelmeubels van Outlet Nederland zijn ontworpen voor eenvoudige installatie. Het hangende ontwerp zorgt voor een ruimtelijk effect en maakt schoonmaken onder het meubel eenvoudig. Een duidelijke handleiding wordt meegeleverd.

    Welke afmetingen zijn beschikbaar voor de wastafelmeubels?

    De wastafelmeubels zijn verkrijgbaar in drie afmetingen: 80 cm, 100 cm en 120 cm. Hierdoor kunt u altijd een meubel kiezen dat perfect past in uw badkamer, ongeacht de grootte.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Outlet Nederland 9,3 / 10 - 9 Reviews @ Webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »