Productomschrijving
De bereidingsmethode van koken op lage temperatuur maakt uw gerechten bijzonder smakelijk: vlees of vis zo sappig als nooit tevoren en groenten fris en vers! Vanwege de lage kooktemperatuur bij het roken onder 100 ° C zal uw gerechten langzaam en voorzichtig roken. Door de lage bereidingstemperatuur bij roken onder de 100°C zal je gerechten langzaam en voorzichtig koken. Het eten verliest hierdoor nauwelijks sappen, omdat de sappen niet worden verdampt. Bij deze lage temperaturen heb je dus nooit droge gerechten!
De gerechten krijgen ook een speciale rokerige smaak die je ook nog kunt versterken door verschillende houtsoorten te gebruiken. Je hebt dus ontelbare mogelijkheden om het op je eigen smaak te brengen of gewoon van aroma af te wisselen!
Natuurlijk kan deze smoker ook als normale houtskool barbecue worden gebruikt voor het grillen van gerechten direct op de houtskool. Hiervoor kan in beide kamers een vuur worden ontstoken waarover je gerechten kunt bereiden. Dankzij het grote grilloppervlak kun je met gemak zelfs grote feesten van heerlijk BBQ gerechten voorzien!
Productspecificaties
Recente artikelen
EL FUEGO
Houtskool barbecue /Smoker "Dakota"
€199,00